O NAMA

Peak houses je tvrtka koja se bavi projektiranjem, proizvodnjom i gradnjom Montažnih Kuća.

Osim na domaćem tržištu, gradimo na zahtjevnim tržištima europske unije za koje smo i osnovali ovu tvrtku kako bi zadovoljili sve certifikate i zahtjeve u proizvodnji i gradnji montažnih kuća.

Naš tim je izrastao iz segmenta proizvodnje i izrade namještaja po mjeri koje iziskuje veliku preciznost koju smo implementirali u gradnju kuća. Naš tim tesara i montera je izrastao iz renomiranih tvrtki koje se bave obradom drveta dok drugi, za završne radove, imaju već dugi niz godina iskustva i znanja u građevinskim radovima.

Što se tiče gradnje nudimo slijedeće, visoki roh bau, i sistem ključ u ruke što znači da Vaša dodatna investicija za život u novoj kući nije potrebna.

montažne kuće peak houses

Opciju ključ u ruke radimo na način da Investitor sam nabavlja sanitarije, podne obloge, keramiku i unutarnja vrata. Ponukani iskustvom pokazalo se kao najbolja opcija jer na taj način dobijete kuću kakvu ste zamislili, naravno sa našom ugradnjom i potrebnim materijalima. Radimo sa svim poznatim proizvođačima materijala kako bi Vaš život bio na najvišoj razini kvalitete.

Ono što nas diferencira od drugih je kvaliteta i strogo držanje rokova gradnje.